+34 932 412 898
avrp@avrp.es
CAS | CAT | | ENG

AVRP Auditores

AVRP AUDITORES és un despatx professional que des dels seus primers orígens, fa més de 40 anys, ha vingut prestant els serveis d'auditoria i consultoria empresarial.. Des del seu inici, el despatx presta serveis d'auditoria i consultoria empresarial, i al llarg d'aquests anys, ha acompanyat a nombroses empreses de diferents sectors de l'economia en el seu desenvolupament i creixement. Molts dels clients que van comptar amb el nostre despatx professional en els seus inicis, segueixen dipositant la seva confiança en la nostra firma en l'actualitat.


AVRP AUDITORES està integrat per un equip d'auditors, economistes i advocats, formant un equip qualificat, dinàmic i multidisciplinari que, organitzat en diferents departaments, independents però interconnectats, aconsegueix proporcionar solucions integrals sobre la base d'un tracte personalitzat.

El valor afegit que proporciona AVRP AUDITORES l'aporten els professionals que l'integren. Amb el seu esforç, treball diari i continuïtat s'aconsegueix respondre adequadament i en tot moment a les necessitats dels nostres clients. Els nostres professionals se senten altament implicats amb la firma, i la seva experiència en l'àmbit de l'auditoria i assessorament fiscal, mercantil i comptable, ens permet abastar tot tipus de qüestions organitzatives i legals pròpies del desenvolupament d'una activitat empresarial, professional o individual, aportant els coneixements necessaris propis de la nostra especialitat, i oferint un servei integral.

AVRP AUDITORES presta els seus serveis amb l'objectiu de proporcionar els més alts nivells de qualitat, professionalitat i independència. Sota aquestes premisses porta treballant i prestant els seus serveis durant més de quaranta anys.

© AVRP Auditores, S.L. | Avís legal | Condicions d'ús web| Inici | Informes transparència
Plaza Francesc Macià, 6, 1º 1ª. 08021 Barcelona. Telf +34 932 412 898 - eMail: avrp@avrp.es